دیدار مدیریت شهری با نماینده ولی فقیه به مناسبت پنجم مرداد سالروز اقامه نماز جمعه
به گزارش اداره ارتباطات شهرداری فولادشهر بخشدار و شهردار با نماینده محترم ولی فقیه وامام جمعه فولادشهر بمناسبت پنجم مرداد سالروز اقامه اولين نماز جمعه به امامت آيت الله طالقاني دیدار و گفت وگو کردند.
مهدی عبایی بخشدار فولادشهر در این ديدار گفت: بمناسبت 5 مرداد سالروز اقامه اولين نماز جمعه به امامت آيت الله طالقاني بر خود لازم دانستيم تا از حضور مستمر و اثر گذار امام جمعه محترم وهمكاري هاي همه جانبه ایشان در سطح بخش تقدير نماييم.
وي اظهار اميدواري كرد: امیداست، هم چون گذشته با تدبیر هدفمند و هوشمندانه و اقدامات مسئولانه امام جمعه محترم موجب تسهیل و تسریع فرآیند امور بخش باشيم.
دکتر محمدی شهردار فولادشهر نیز در اين ديدار با قدرداني و تشکر از امام جمعه فولادشهرگفت : نماز جمعه يادگار ارزشمند رهبر فقيد جمهوري اسلامي ايران و ثمره خون شهداست که همه بايد قدر اين فريضه را بدانيم و بابيان روايتي از اميرمومنان (ع) گفت هرکس درون خود را اصلاح کند خداوند ظاهر او را اصلاح خواهد کرد و هرکس به دين خود عمل کند خدا دنياي اورا کفايت ميکند.
حجت الاسلام و المسلمین سرافراز امام جمعه فولادشهر نیز ضمن تقدير از حضور بخشدار و شهردار ، به مناسبت پنجم مرداد سالروز اقامه نخستین نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با اشاره به ظرفیت نماز جمعه افزود: نماز جمعه محور مسائل دینی، مذهبی و سیاسی است.
وی آگاهی بخشی، وحدت و همبستگی را از دیگر دستاوردهای نماز جمعه برشمرد و بیان داشت:نماز جمعه در همه ابعاد جامعه اثر گذار است.
نمااینده ولی فقیه همکاری و تعامل دستگاه های اجرایی با ستاد نماز جمعه را خوب و قابل قبول دانست و بر افزایش این تعامل در راستای بهره مندی هر چه بیشتر از ظرفیت های نماز جمعه تاکید و بیان کرد: نماز جمعه دژ محکمی برای حراست از دستاوردهای نظام است و کارکرد آن دارای ساختار دائم و اساسی در حوزه دینی و سیاسی است.
در پايان بااهداء لوح سپاس از زحمات امام جمعه محترم تقدير گردید .